Sponsors

Laatste training van André en André

22 mei 2021 11:00


Afgelopen donderdag 20 mei was voor de selectie van Sportclub Teuge de laatste training van het seizoen. Dit betekende ook gelijk dat André Wassink en André Tolstra voor de laatste keer de training hebben geleid van Teuge 1 en Teuge 2.

Het is al langer bekend dat André Wassink volgend seizoen geen hoofdtrainer meer is van de hoofdmacht van Sportclub Teuge. André Tolstra heeft, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, alsnog besloten om volgend seizoen het trainerschap niet te beoefenen. Veranderingen in zijn privé leven de laatste periode, heeft hem alsnog doen te besluiten om volgend seizoen niet de trainer te zijn van Teuge 2. André Tolstra heeft in zijn 4 seizoenen Teuge 2 naar een hoger niveau getild, met als mooi resultaat promotie naar de res. 2e klasse. Zowel de spelersgroep als de TC betreuren het ten zeerste dat hij stopt en respecteren de keuze die hij heeft gemaakt.

Sportclub Teuge heeft gisteravond tijdens de laatste training samen met de spelersgroep al een klein voorproefje gehouden op hun afscheid van Sportclub Teuge. Natuurlijk zullen zij op een later moment met een volle kantine het afscheid krijgen die zij beide verdienen. Wij danken beide André’s enorm voor hun inzet en gedrevenheid die zij hebben laten zien bij Sportclub Teuge op en om het veld en wensen hen veel plezier toe met alles wat zij hierna gaan doen.

TC en Bestuur Sportclub Teuge

Andrees.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!