Sponsors

Vrijwilliger van de maand

18 mei 2021 18:15


Het voortbestaan van Sportclub Teuge valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers.
De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.

Wat een eer dat wij een plekje krijgen op deze site!

Wij zijn Ilona, Annetta, Jeannette, Monique en Patricia. We lopen al jaren als voetbalmoeders rond bij de vereniging. Wij kennen elkaar omdat onze zonen sinds de Mini’s met elkaar voetballen. SP Teuge is een hechte vereniging, waar sportieve prestaties en plezier samen gaan. Dat geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor de ouders.

Jaren geleden hebben we besloten om op zaterdagochtend samen bardienst te draaien. Super leuk om te doen. Het voelt fijn om iets voor de club te betekenen. Je voelt je meer verbonden met de vereniging. Je spreekt leden en andere ouders. En samen achter de bar is vooral ook super gezellig. Broodjes smeren, koffie zetten, snoep verkopen, frites bakken, gehaktballen maken en tussendoor bijpraten. Mede door de bardienst is er een mooie vriendschap tussen ons ontstaan. Naast de bardienst gaan we regelmatig samen uit eten of naar een feestje.

Hoe leuk en gezellig we het ook vinden, wij hebben besloten om er na al die jaren mee te stoppen. Van onze in totaal 9 zonen voetballen er nog maar een paar. Dit heeft ons doen besluiten het stokje over te dragen aan nieuwe voetbalouders. Wij hopen dat ons verhaal jullie enthousiast heeft gemaakt en dat er nieuwe teams opstaan om de bardiensten op te vullen. Welke nieuwe gezichten zien wij binnenkort achter de bar bij SP Teuge???

barteam.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!