Sponsors

Gerben Logtenberg nieuwe keeperstrainer SP Teuge

3 mei 2021 18:15


Gerben Logtenberg keert terug bij SP Teuge. De 50 jarige oud-doelman tekende voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Daarmee is de technische staf voor komend seizoen volledig ingevuld.

Logtenberg neemt de keepers na de zomerbreak onder zijn hoede. De Apeldoorner kende een rijke carrière als keeper en diende bij meerdere clubs als keeperstrainer. Bij Teuge keepte Logtenberg van zijn 34e tot zijn 42e in het 1e elftal. Logtenberg begon zijn carrière begin jaren 70 bij Geinoord uit Nieuwegein. Daarna doorliep hij alle selectie-elftallen in de jeugd van SDV Barneveld om vervolgens de overstap te maken naar CSV Apeldoorn, waar hij 8 jaar lang in het 1e elftal keepte. De afgelopen seizoenen was Logtenberg keeperstrainer van CSV Apeldoorn en VSCO’61.


Speciaals

‘’Dit is een mooie uitdaging bij een prachtige club waar ik mij altijd thuis heb gevoeld’’ zegt Logtenberg over zijn nieuwe stap. ‘’Teuge heeft iets speciaals, ook omdat mijn zoon Stijn speelt bij SP Teuge’’ aldus Logtenberg die ook al uitgebreid sprak met de nieuwe hoofdcoach Hans uit den Bogaard. Hij legde uit hoe hij wil werken, ook als het gaat om de keepers. Daarin zitten we volledig op een lijn.


Vakman

‘’Het is prettig dat we de technische staf voor komend seizoen nu helemaal rond hebben’’ zegt Erik Prins van de technische commissie. Met Gerben halen we een enorme gedreven en ervaren keeperstrainer aan boord. Ik ken Gerben persoonlijk goed en we hebben hier te maken met een echte vakman.”

In de technische staf van SP Teuge gaat Logtenberg komend seizoen samenwerken met hoofdcoach Hans en zijn assistent Jasper van Oorspronk.

Sp Teuge heet Gerben van harte welkom op de Dulmer.

 

Namens de technische commissie Sjors Wolters en Erik Prins

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!