Sponsors

Gebeurt er nog wat bij SP Teuge?!

30 april 2021 9:30


Laatst werd er tegen ons gezegd: “zal wel lekker rustig zijn voor het bestuur nu er niet gesport wordt”…. Het teken voor ons om als bestuur te laten weten waar wij zoal mee bezig zijn. Want er gebeurt wel degelijk wat bij SP-Teuge. Juist omdat er niet gesport wordt, is er tijd om allerlei andere projecten op te pakken. Hieronder een greep van wat er allemaal speelt en wat er aan zit te komen.

Kledingcontract:

Het huidige kledingcontract loopt per 31 mei a.s. af en is inmiddels opgezegd. Door de kledingcommissie is er een jaar geleden gestart om een nieuwe kledingleverancier te zoeken. Er zijn 14 merken uitgenodigd om een aanbieding te doen, op basis van door ons opgestelde eisen hebben wij diverse aanbiedingen binnengekregen.

Na veel onderhandelen, testen, bekijken, voelen, vergelijke, etc.  zijn wij inmiddels zo ver dat het contract bijna getekend kan gaan worden en binnenkort zal de nieuwe kleding gepresenteerd gaan worden. Spannend!!

 

Sponsorcommissie:

Alle borden langs het veld zijn tegen het licht gehouden en alle sponsorcontracten opnieuw bekeken. Omdat ook veel sponsoren het moeilijker hebben in deze tijd, hebben wij diverse gesprekken gevoerd om als club mee te denken in oplossingen. Borden vervangen en vernieuwen. Noem maar op.

Tevens zijn wij gestart met het werven van shirt sponsoren voor de nieuwe collectie. Veel oude bekenden, maar ook nieuwe sponsoren hebben zich bereid verklaard om mee te doen in dit project. Veel bellen, bezoeken (voor zover mogelijk) en uitleggen wat wij precies voor ogen hebben.

Ook hebben wij een nieuw concept uitgedacht voor sponsoren om ze meer te kunnen betrekken bij alles waar wij mee bezig zijn. Kortom genoeg gedaan.

 

Scheidsrechters commissie:

Het zal niemand ontgaan zijn dat ook de scheidsrechters heel veel aanwezig waren bij onderlinge partijen. Een goed moment voor training en opleiden om onze scheidsrechters nog beter te maken (voor zover dat nog mogelijk was bij onze toppers!), ook zijn ze gestart met een nieuwe technologie welke ook bij de profs te zien is: het gebruik van microfoons en oortjes. (mede mogelijk gemaakt door Gradus van de Wal, bedankt !)

Hierbij kunnen scheidsrechters direct getraind worden. Dus niet voorzeggen maar advies geven over de mogelijkheden bij bepaalde situaties.

 

Voetbal commissie:

De Voetbalcommissie is gestart met een nieuw beleidsplan opleidingen. Velen hebben de berichten hieromtrent al gezien en dit is zeer goed ontvangen. Doel is om onze jeugd nog betere opleidingsmogelijkheden te geven en dat iedereen gelijke kansen heeft. Door het toevoegen van leeftijd coördinatoren wordt de communicatie, tussen spelers/ trainers/ jeugdcommissie en het bestuur, sterk verbeterd.

Daarnaast wordt er volop voorbereid op het komende jaar. Nieuwe trainers, nieuwe begeleiders. Te veel om allemaal op te noemen.

 

Financieel:

Onze club staat er gelukkig goed voor. Maar ook bij SP-Teuge heeft Corona voor een behoorlijk gat in de begroting gezorgd. Minder inkomsten betekent ook besparingen doorvoeren. De penningmeester is dan ook druk met het aanvragen en uitzoeken van alle mogelijke steunmaatregelen om deze tijd ongeschonden door te komen. En tot op heden met groot succes. Zoals het nu lijkt, komen wij deze periode zonder kleerscheuren door.

Complimenten Stefan!

 

Secretaris:

Wij zijn geconfronteerd met de nieuwe bestuurswet (WBTR)  welke verregaande gevolgen heeft voor bestuursleden. Hier is veel uitzoekwerk en overleg voor nodig geweest. Juridisch overleg, gemeentelijk overleg, notarissen noem allemaal maar op. Een aanpassing aan de statuten is daarom op korte termijn nodig om alles weer op orde te hebben voor de komende jaren.

 

Binnendienst/ buitendienst:

Mede door bovenstaande is het nodig om op zoek te gaan naar een goed kassasysteem. Daar zijn wij dan ook volop mee bezig om de juiste apparatuur en software te krijgen. Ook hier is het veel proberen, vergelijken en offertes bekijken.

Daarnaast zijn alle vergunningen tegen het licht gehouden. Is alles nog up to date of moeten er zaken aangepast worden?

Ook hebben wij alle ruimtes opgeruimd. Hier komt het normaal gesproken nooit van. Het was dan ook hoog nodig om alles weer schoon en fris te maken.

Ohja, de tenten waren ook nog weggewaaid en hebben voor lekkage gezorgd in het clubhuis. Alles is weer gerepareerd en hersteld. Het ballenhok is opgeruimd en schoongemaakt. Tevens is een nieuwe chef ballenhok aangesteld: Edwin Buijs. Hij zorgt er voor dat iedereen zijn spullen netjes houdt en dat iedereen van andermans ballen afblijft.

De verlichting is gerepareerd en afspraken zijn gemaakt voor groot onderhoud aan de velden. Daarnaast worden plannen gemaakt om de club nog groener te maken dan nu al het geval is.

 

Dus rustig: VERGEET HET MAAR!

Wij stomen vol door om alle leden te kunnen laten genieten van die sport waar wij allemaal van houden:

Met sportieve groet,
Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!