Sponsors

De technische staf van de dames gaat door !

11 april 2021 22:00


Het damesvoetbal is een volwaardig onderdeel van Sportclub Teuge. Wij doen er dan ook alles aan om onze voetballende dames te faciliteren. Door de enthousiaste en deskundige begeleiding van trainer, leidster en assistenten, durven wij met gepaste trots te zeggen dat ons dameselftal daarin de laatste jaren niets te kort gekomen is.

Vol goede moed begonnen Toon Boerkamp (trainer), Remco Moree (assistent), Michel Mentink (assistent) en Jennifer Hemeltjen (leidster) in september aan hun laatste seizoen als technische staf van het dameselftal van SP Teuge. Na het abrupte einde van seizoen 2019/2020, had het fanatieke viertal goede hoop op een volledig seizoen vol plezier, succes en doelpunten.
 
Helaas legde de Coronacrisis de competitie van 2020/2021 opnieuw volledig stil. Omdat Toon, Remco, Michel en Jennifer dit toch een wat onbevredigend einde van de leuke samenwerking vonden, besloten zij unaniem om nog een jaartje door te gaan. Sportclub Teuge kan dus nog een volledig seizoen rekenen op de voltallige technische staf van het dameselftal en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!
 
Wij wensen hen heel veel plezier en succes toe!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!