Sponsors

Jubilarissen in het zonnetje gezet

15 januari 2021 20:00


Zoals in de terugblik van 2020 al even werd gemeld, bereikten afgelopen jaar weer een heleboel trouwe leden hun jubileum bij SP Teuge. We hoeven inmiddels niet meer te melden waarom we deze mensen niet op de vertrouwde manier op de nieuwjaarsreceptie tijdens een hapje en een drankje in het zonnetje konden zetten.

Maar niet getreurd; als de leden niet naar SP Teuge kunnen komen, dan komt SP Teuge wel naar de leden. Sonja Dijkman, Hans Droog en Mirjam Hafkamp hebben afgelopen zaterdag 9 januari hun auto’s  volgeladen met bloemen en zijn op pad gegaan naar:

  • Frits Veldwijk en Henk Uenk, die maar liefst 60 jaar lid zijn
  • Eef Boogaard, die 50 jaar lid is
  • Remco Moree, Jan Drost en Harry Aalpoel, alledrie 40 jaar lid
  • Stefan Schipper, Bas Wielart, Ferdi Slijkhuis, Bertus de Graaf en Johan Buitenhuis, allen 25 jaar lid

Omdat bij onaangekondigd bezoek de verrassing des te groter is, besloten we geen afspraak te maken. We zitten immers in een lockdown, dus iedereen zou vast thuis zijn. Nou, dat bleek toch bijna goed te zijn gegaan. Deze leden zijn blijkbaar niet alleen trouw, maar ook zeer actief! Sonja, Hans en Mirjam stonden hier en daar voor een dichte deur, maar niet getreurd, de bloemen deden het ook leuk op het tuinpad en voor de ontvangers was het vast een fleurige thuiskomst.

Via deze weg willen wij Frits, Henk, Eef, Remco, Jan, Harry, Stefan, Bas, Ferdi, Bertus en Johan van harte feliciteren met hun jubileum bij SP Teuge. Dat hapje en drankje gaan we natuurlijk heel snel inhalen als dat allemaal weer kan en mag.

Jubilea_2021.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!