Sponsors

André Tolstra gaat op voor 5e seizoen bij Sp. Teuge 2

12 januari 2021 18:45


Het is al jaren een vertrouwd gezicht op zaterdag bij Sp. Teuge, een coachende André Tolstra die de spelers Sp. Teuge 2 aanwijzingen geeft tijdens de wedstrijden. En aan dit gezicht op zaterdag komt voorlopig geen einde, want ook komend seizoen zal André de trainer zijn voor Sp. Teuge 2.

Al sinds corona opdook in maart vorig jaar zijn er niet weel wedstrijden en trainingen meer geweest, maar desondanks dit alles was er maar een kort gesprek nodig om te besluiten nog een seizoen te gaan samenwerken. De wens vanuit de club en vanuit de spelersgroep was duidelijk, André is voor ons nog steeds de juiste man op de juiste plaats en gelukkig dacht André hier hetzelfde over.


André heeft de laatste jaren Sp. Teuge 2 naar een hoger niveau getild, waarbij elk jaar weer nieuwe jeugdspelers zijn ingepast. De resultaten hebben afgelopen jaar zelfs geleid tot promotie naar de 2e klasse, waarbij zelfs in de voorbereiding werd gewonnen van een hoofdklasser. 


Als Sp. Teuge zijn wij dan ook zeer verheugd André nog een jaar aan Sp. Teuge te binden en wensen hem hierbij alvast veel succes en plezier. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!