Sponsors

Hans uit den Bogaard nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Teuge

23 december 2020 12:45


In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft Sportclub Teuge in Hans uit den Bogaard de gewenste kandidaat gevonden. Hans volgt hiermee Andre Wassink op die, na drie seizoenen als hoofdtrainer, Sportclub Teuge verlaat.

Sportclub Teuge wil een stabiele derdeklasser worden. Dat vraagt om een ambitieuze trainer, die goed is in het opbouwen van de spelersgroep. In de zoektocht naar zo’n trainer viel al snel de naam van Hans uit den Bogaard. Wij zijn als club dan ook zeer verheugd dat we, na een aantal goede gesprekken, snel tot een akkoord kwamen.

Ervaren

Met Hans haalt Sportclub Teuge een ervaren trainer binnen. De huidige trainer van Eerbeekse Boys was eerder eindverantwoordelijk bij o.a. Voorwaarts, AGOVV en promoveerde in 2017 met sv Epe naar de 2e klasse zondag. In de verschillende gesprekken toonde Hans zich een trainer met een duidelijke visie over voetbal en de samenwerking met de spelersgroep. Hans is een verenigingsman en een trainer die, naast een focus op het 1e elftal, ook oog heeft voor de vereniging in zijn geheel.

Wij wensen op deze wijze Hans alvast veel plezier en succes bij Sportclub Teuge.

 

Namens de Technische commissie Sportclub Teuge,

Sjors Wolter en Erik Prins

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!