Sponsors

Verslag Algemene Leden Vergadering 2020

19 november 2020 18:30


Zoals alles momenteel anders is, was ook de algemene ledenvergadering dit jaar anders. Door de coronamaatregelen was het bestuur genoodzaakt een andere vorm voor dit jaarlijkse evenement te zoeken. De oplossing werd gevonden in een livestream vanuit de vergaderfabriek.

Voor deze ledenvergadering hadden zich ruim 50 mensen aangemeld. Kort na de aftrap door Debbie werd er een moment stilte in acht genomen voor allen die de club zijn ontvallen het afgelopen jaar.

Vervolgens werd er kort stil gestaan bij de impact die corona op onze club en sporters heeft, waarna de ledenvergadering daadwerkelijk  van start ging.

 

Financiën

Allereerst werden de financiën doorgenomen. Corona heeft zeker gevolgen voor de financiën echter is er voorlopig geen reden tot zorg. Stefan heeft diverse scenario’s gemaakt en zelfs al blijft de kantine dicht tot en met de zomerstop is er geen nood aan de man. Wel is besloten alle investeringen voorlopig te bevriezen. Michel de Haan helpt volgend jaar bij de kascontrole, omdat Rob zijn termijn van 2 jaar erop zit.

 

Jaarverslag

Afgelopen jaar is grotendeels beïnvloed door Corona. Toch hebben nog een flink aantal activiteiten doorgang kunnen vinden zoals, bingo, klaverjassen en het FIFA toernooi voor de jeugd. De verbouwing van de kantine is voltooid op wat kleine zaken zoals akoestiek en dimbare verlichting na. Hier word nog aan gewerkt. Tevens is er een heuglijk feit te melden, namelijk het 50 jarig jubileum van de gymnastiek afdeling. Dit zal op een later tijdstip gevierd worden.

 

Voetbal

Jacco neemt vervolgens de stand van het voetbal door. Eigenlijk doen we het als club heel goed. Wel is te zien dat er een lichte afname van leden is. Er is enige zorg betreffende de medische staf. Mochten hier mensen iets in willen betekenen dan kunnen zij zich melden. 

Gelukkig zijn er ook mooie dingen te melden. De scheidsrechterscommissie verzet mooi werk en diverse jonge scheidsrechters ontwikkelen zich goed. Steyn Rozeboom is overgestapt naar Go Ahead Eagles JO 13-1. Teuge Jo 14-1 heeft als eerste team van Teuge gevoetbald in de 4e divisie, en de dames hebben zich dit jaar ingeschreven voor 2 competities.

 

Stichting Dorpshuis

Na uitvoerig overleg is besloten de stichting Dorphuis Teuge te laten stoppen. Sp Teuge neemt middels een speciale commissie de taken helemaal over. Er verandert voor gebruikers en huurders niks.

 

Bestuurverandering:

Dit jaar zullen de nodige veranderingen plaats vinden binnen het bestuur. Jacco en Debbie nemen dit jaar afscheid van hun functie. Beiden worden bedankt voor hun tomeloze inzet en enthousiasme.

Jacco neemt na 13 jaar afscheid van zijn bestuursfunctie en zal worden opgevolgd door twee nieuwe personen te weten: Sjors Wolters die de rol bestuurslid voetbalzaken op zich zal nemen en Ronald Kroes die de rol bestuurslid algemene zaken op zich zal nemen.

Daarnaast wordt er dus afscheid genomen van Debbie die de laatste 5 jaar voorzitter van de club is geweest. Debbie zal worden opgevolgd door Hans Droog. Middels een interview door Frank van Lohuijzen zijn alle nieuwe bestuursleden voorgesteld.

Helaas kan er op dit moment niks georganiseerd worden voor de aftredende bestuursleden, maar dit zal op een later tijdstip zeker worden ingehaald.

 

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een 'normale' Algemene Ledenvergadering houden!

 

De PDF versie van het verslag is hier te bekijken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!