Sponsors

Steun je club!

17 september 2020 23:30


Extra financiƫle steun voor onze club is altijd welkom, zeker in deze onzekere tijden. Dit najaar organiseren wij daarom een aantal ledenacties. Hieronder zetten we ze even voor je op een rij. Kies alvast een leuke actie (of meer) en steun je club!

Grote Clubactie (online)
Vanaf aanstaande zaterdag 19 september zijn er online loten van de Grote Clubactie te
koop. Deze loten kan je kopen via onze eigen verkooppagina en kosten € 3 per stuk. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat direct naar de club. En met die opbrengst gaan wij ons sportcomplex verder verduurzamen.


Vriendenloterij – Scoren voor jouw Vereniging 2020
Op woensdagavond 30 september gaat het dameselftal bellen voor de Vriendenloterij. Een lot kost € 14 per trekking (er zijn 14 trekkingen per jaar) en daarvan gaat minimaal 40% naar onze vereniging. Daarnaast ontvangen we een extra bijdrage voor het organiseren van de bel-avond. De totale opbrengst gaat naar de verdere aankleding en inrichting van onze kantine. Een nieuw koffieautomaat staat bijvoorbeeld nog op ons wensenlijstje !


Rabo ClubSupport
Ook dit jaar doen we weer mee aan Rabo ClubSupport en gaat de opbrengst naar het
duurzamer maken van ons sportcomplex. Via de website van Rabo ClubSupport kan
iedereen die lid is van de Rabobank vanaf 5 oktober een stem uitbrengen op onze
vereniging. Stemmen kost niets, maar iedere stem is wel geld waard. Dus hoe meer
stemmen we verzamelen, hoe hoger de opbrengst!

Heb je al wel een rekening maar ben je nog geen lid van de Rabobank?
Klik dan hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/


Worstenactie
Tot slot onze jaarlijkse verkoop van verse rookworsten. In Teuge en omstreken inmiddels een begrip! De worsten worden verkocht door onze jeugdleden en met het geld dat zij daarmee ophalen worden gedurende het seizoen allerlei leuke jeugdactiviteiten georganiseerd. Binnenkort worden de jeugdleden geïnformeerd over deze actie via de trainers/leiders van de jeugdteams.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!