Sponsors

Spelers uit 2003: haal voor 1 september je spelregelbewijs!

29 augustus 2020 18:45


Voor jeugdspelers geboren in 2003 is het verplicht voor 1 september 2020 het spelregelbewijs te halen. Zonder dit spelregelbewijs zijn zij niet speelgerechtigd. Je kunt hiermee nu al starten!

De volgende spelers moeten voor 1 september het spelregelbewijs nog halen:

Volledige naam

Geb datum

Teams

 

Alle betreffende jeugdspelers hebben per email een brief met activatiegegevens ontvangen voor een account op www.voetbalmasterz.nl. Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Als je geen brief hebt ontvangen of het e-mailadres wil aanpassen, stuur dan even een mailtje naar rene.slijkhuis@planet.nl

Over het spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat spelregelbewijs kunnen zij halen op www.Voetbalmasterz.nl. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Meer informatie:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/52483/spelregelbewijs-seizoen-2020-21-je-kunt-al-starten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!