Sponsors

Valse start Doorstoters

20 september 2018 18:30


De hele zomer zou er door worden getraind, maar de muffe lucht uit de biljartkoffers vertelde een ander verhaal. Kansloos gingen De Doorstoters onderuit in de eerste competitie wedstrijd, bij de opponent in Emst. Een bedroevend teamgemiddelde en inspiratieloos spel, waren de ingrediƫnten voor een onplezierige terugreis.

Onze reserve speler Eddy Huiskamp is nog herstellende van een herniaoperatie, anders was hij al weer ingezet om wat meer power in het team te gooien.

Na een stevige toespraak van de teamleider, werd beterschap beloofd.

Dinsdag 18 September kwamen 4 frisse biljarters de Dulmer binnen lopen met maar één doel, knallen tegen Tapperij Teun uit Wapenveld (de huidige koploper).

In een redelijk vol dorpshuis begon eerste man Ronny goed aan de avond, ondanks een stugge tegenstander werd de partij keurig binnen gesleept. 2.9 gemiddeld is niet top, maar voldoende voor de 12 punten.

De tweede partij werd gespeeld door onze vierde man Henk Smeenk. Normaal gesproken onze laatste speler, maar hij mocht vroeg beginnen om wat frisser aan te vallen. Een paar caramboles te kort, maar met 9 punten een uitstekend resultaat. Henk is terug van weggeweest en dat belooft nog wat voor de rest van de competitie.

Jonni mocht als derde man aantreden en was erg gebrand op een goed resultaat, na de slechte partij van de week ervoor.

Inmiddels ook spelend met een biljart handschoen ging hij als een stoomwals over het groene laken. Vol geconcentreerd liep hij over zijn tegenstander heen. 12 punten erbij en 1.6 moyenne is een prima resultaat, keurig gespeeld met prachtig lijnen spel!

Als laatste moest Paco aan de bak en het werd een draak van een wedstrijd. Maar liefst 46 beurten waren er nodig om een eind te maken aan deze partij. Toen de tegenstander uit was,  moest Paco er nog 4 maken in de gelijk makende beurt. En dat lukte, een prachtige remise met veel hangen en wurgen afgedwongen. Op karakter 10 punten binnen gesleept, klasse!

A.s. dinsdag komt Marktzicht op bezoek en we hopen de  stijgende lijn voort te zetten.

Ook een bedankje voor de aanwezige supporters, het werkt zeer inspirerend voor ons. Tot volgende week.

 

Teamleider Doorstoters.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!