Laatste thuiswedstrijd 2014 tegen VVOP (na afloop feest in de kantine)

5 december 2014 13:45

Komende zaterdag staat alweer de laatste thuiswedstrijd van 2014 op het programma. Om 14:30 uur zal Sportclub Teuge thuis aantreden tegen de huidige nummer twee van de competitie: VVOP.

Teuge treft in VVOP een moeilijke tegenstander. De club uit Voorthuizen verloor dit seizoen tot op heden slechts 1 wedstrijd (tegen VSCO'61) en kwam zeven maal tot winst. Ook heeft de ploeg de meeste doelpunten voor en de minste doelpunten tegen van de competitie. Vorige week won VVOP met 3-0 van koploper 't Harde.

Teuge speelde vorige week tegen DSV'61 (de huidige koploper), waar het jammerlijk verloor met 2-0. In de eerste helft kon Teuge goed meekomen en kreeg het twee grote kansen om de score te openen. Helaas stond het vizier niet op scherp en gingen beide ploegen rusten met een 0-0 stand. In de tweede helft had DSV het betere van het spel, maar werd het in eerste instantie ook niet gevaarlijk. Een vrije trap vanaf een meter of 25 besliste uiteindelijk het duel. Na de 1-0 van DSV'61 kwam Teuge ook nog met 10 man te staan, waardoor het geloof in een resultaat wegsijpelde. DSV wist vlak voor tijd nog een tweede doelpunt te scoren uit een corner.

Teuge heeft een overwinning nodig om bovenin de middenmoot te blijven, VVOP wil mee blijven doen om plek 1.

De laatste keer dat Teuge een thuiswedstrijd speelde in competitieverband tegen VVOP was op 1-12-2007. Toen won Teuge de wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Laurens Pas en Roald Diender.

De wedstrijd op sportpark De Dulmer begint om 14:30 uur, onder leiding van scheidsrechter Marsman.

Na afloop van de wedstrijd tussen Teuge en VVOP vindt de zevende editie van het 'Godzijdank Het Is Weer Winterstop Bijna Winterstop-feest’ plaats met een DJ en live muziek. Een extra reden om gezellig naar de wedstrijd van het eerste te komen kijken!