Woestijnweg 67
8172CN
VAASSEN
tel. 0578-573156

Voor het carnavalsweekend in gaat, waarin het maar beter is geen voetbalactiviteiten te plannen, heeft Teuge de geplande oefenwedstrijd met Vios met 2-3 gewonnen. Waar Teuge misschien nog meer tevreden over mag zijn dan het resultaat is het vertoonde spel doordat het in grote delen van de wedstrijd de nr 7 uit de 3e klasse op eigen helft wist te houden.

Teuge startte goed door Vios onder druk te houden, maar helaas kregen we de deksel in minuut 27 op de neus. In de opbouw werd balverlies geleden en waar dat in de 4e klasse nog wel eens kan zonder consequenties wordt dat door een goede 3e klasser genadeloos afgestraft: 1-0

Even balen maar onverstoord ging Teuge verder. Op slag van rust kreeg Teuge een vrije trap. Ruben, die tot dan toe flink ruzie had met de bal, zal iets gedacht hebben van: als ik ruzie met je heb dan geef ik je maar een flinke rotschop! Van een meter of 30 vloog de bal strak de kruising in. Hoe ouder hoe gekker!

Teuge kwam vervolgens slecht uit de rust en dat was dan ook de fase waarin Vios duidelijk de overhand had. Net zo tegen de verhouding in als Vios 1-0 maakte deed Teuge dit door 1-2 te maken via Jesper Rozeboom, die al na 20 minuten in viel voor Bas H.

Toen Teuge weer minimaal gelijkwaardig werd ging er achterin toch nog wat mis. Onze doelman had een Samikaze-tackle in gedachte en vloerde de aanvaller van Vios binnen de 16. Penalty en 2-2.

Bas H. die wellicht met de gedachte aan carnaval wonderlijk snel herstelde van zijn ‘kleine blessure’ zou uiteindelijk vlak voor tijd alsnog de winnende maken!

Een mooie overwinning van Teuge en dat zonder Mike, Lars, Marco, Niels en de helaas langer uitgeschakelde Bas v.d. Ven.
Eén van de vervangers was de 17 jarige aanvaller Leroy Buitenhuis, die zijn debuut heeft gemaakt in Teuge 1.

17 februari treffen we in een volgende oefenwedstrijd Columbia thuis om 15.00.

Sam - Tijmen - Tim B. - Stephan - Tim S. - Luuk - Ryan - Ruben (60, Bas H.) - Nino (73, Leroy) - Bas H. (20, Jesper R.) - Daan (60, Youri)